SU Podium Browser

Použití rendereru Podium
Odpovědět
Fery
Příspěvky: 441
Registrován: pon 08. bře 2010 1:30:10
Kontaktovat uživatele:

SU Podium Browser

Příspěvek od Fery » čtv 31. bře 2011 19:36:58

SU Podium Browser je aplikace Google SketchUp plugin, který umožňuje stáhnout 3D svítidla, 2D rostliny a textury z webového serveru přímo do modelu aplikace SketchUp. SU Podium prohlížeč pracuje s verzemi Google SketchUp 7 a 8, Windows a Mac.

Můžete systémem drag-and-drop 3D a 2D svítidla nebo rostliny vložit přímo do vašeho modelu, a dokonce i drag-and-drop stovky textur na SketchUp plochy.

Dostupný obsah zahrnuje více než 300 svítidel, velkou sbírku rostlin a stromů, a stovky high-rozlišení textur.

2D rostliny mohou být použity pro render v Podium, stejně jako pro modelování ve SketchUpu. Textury s vysokým rozlišením knihovny byly zařazeny k posílení foto-realistického ztvárnění, ale mohou být použity SketchUpem stejně.

Protože obsah je umístěn na Cadalog, Inc webový server, můžete provést aktualizaci, aniž by uživatel musel stáhnout a znovu nainstalovat software. Máme v plánu aktualizovat obsah průběžně. /Google strojový překlad originální stránky/

SU Podium Browser je zdarma a lze jej stáhnout z oblasti registrovaných uživatelů na http://www.suplugins.com. Přímá adresa pro registrované je http://www.suplugins.com/su_podium_browser_help.php
podium-browser.jpg

Fery
Příspěvky: 441
Registrován: pon 08. bře 2010 1:30:10
Kontaktovat uživatele:

Re: SU Podium Browser

Příspěvek od Fery » pát 08. dub 2011 11:56:26

Musím ještě dodat, že browser je především určen samozřejmě pro uživatele SU Podium, ale není to podmínkou. Mohou si jej stáhnout i ostatní uživatelé SketchUpu, kteří Podium nevlastní a mohou tak využívat databázi světel, materiálů a stromů a keřů ve svých modelech. Je to dobrá politika od tvůrců programu, nějaké zájemce o SU Podium tím třeba získají. ;)
rostliny.jpg

Odpovědět