Round Corner

O drobných doplňcích pro Google SketchUp
Fery
Příspěvky: 441
Registrován: pon 08. bře 2010 1:30:10
Kontaktovat uživatele:

Round Corner

Příspěvek od Fery » pon 22. bře 2010 10:30:43

Plugina potřebuje ke své práci FredoLib6 verze 3.3 a vyšší. Najdete ji na http://sketchup.wu.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=21



sisemenco
Příspěvky: 11
Registrován: stř 16. čer 2010 10:44:18

Re: Round Corner

Příspěvek od sisemenco » ned 20. čer 2010 12:02:13

Ako to nainstalujem?, klasicky ako ostatne pluginy? Program Files - Google - SketchUp 7 - Plugins a tam to vsetko skopirujem?
Pytam sa, lebo ostatne pluginy co som zatial instaloval, boli len jeden subor a jednoducho som to vsetko skopiroval do Plugins adresara, no tam je toho viac po stiahnuti a rozbaleni Roundcorner??
Vdaka

Fery
Příspěvky: 441
Registrován: pon 08. bře 2010 1:30:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Round Corner

Příspěvek od Fery » ned 20. čer 2010 12:21:08

Ano, rozbal to do adresáře "plugins". Pokud není uvedeno jinak, tak se všechny pluginy instalují pouhým nakopírováním. Liší se jen místem, kde se objeví, některé se ukáží po kliknutí pravým tlačítkem v plovoucím menu, některé v menu "nástroje", jiné zase v menu "kreslení" ale většina se ukáže v menu "plugins".

sisemenco
Příspěvky: 11
Registrován: stř 16. čer 2010 10:44:18

Re: Round Corner

Příspěvek od sisemenco » ned 20. čer 2010 21:13:38

Zial nedari sa mi to nainstalovat, vsetko co mi rozbalilo (zlozku- ROUNDCORNER_Dir_21 a samostatny dokument ZLoader__RoundCorner.rb ) som skopiroval do plugins.
Potom som otvoril program a zobrazilo sa mi okienko so spravou:
Error Loading File ZLoader__RoundCorner.rb
No such file to load -- LibFredo6.rb

Neviete mi poradit, co mam urobit inak??

Je mi podozrive, ze ked som stiahol Roundcorner nerozbalilo mi iba jednu zlozku, ale aj ten dokument. Nemalo to rozbalit do jednej zlozky??
Neviem?!

Vdaka za radu

Fery
Příspěvky: 441
Registrován: pon 08. bře 2010 1:30:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Round Corner

Příspěvek od Fery » pon 21. čer 2010 7:19:05

Plugina hledá svoji knihovnu. Na začátku tohoto příspěvku je napsané, že plugina potřebuje ke své práci knihovnu FredoLib6 verze 3.3 a vyšší. Musíš ještě přidat tu knihovnu. Najdeš ji v poslední verzi na http://sketchup.wu.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=96. To, co je na obrázcích červeně, nakopíruj do adresáře "plugins". V mém commanderu vidíš vlevo můj adresář "plugins" a vpravo červeně to, co do něj přetahuju. Ten dokument je vlastně ta plugina (skript) a ve složce má soubory, které sama potřebuje. Složka se nerozbaluje. Pozorně si prohlédni fotografie níže, kliknutím na fotku si ji zvětšíš.
ScreenShot001.jpg
knihovna
ScreenShot002.jpg
plugin

Uživatelský avatar
f.demjan
Příspěvky: 148
Registrován: úte 12. čer 2012 6:56:28

Re: Round Corner

Příspěvek od f.demjan » stř 18. zář 2013 7:13:30

Vie niekto pomôcť, neviem nahodiť do SketchUp 2013 Roun Corner
Hlaška:Obrázek

zigor767
Příspěvky: 23
Registrován: pát 06. kvě 2011 12:46:07

Re: Round Corner

Příspěvek od zigor767 » stř 18. zář 2013 15:02:25

Nie som si istý, či ti to pomôže.
Pre správne fungovanie [Plugin] RoundCorner - v2.5a - 30 Aug 13, musíš mať nainštalovanú poslednú verziu [Plugin Library] LibFredo6 - v5.2a - 30 Aug 13

http://sketchucation.com/forums/viewtop ... 80&t=17947

Uživatelský avatar
f.demjan
Příspěvky: 148
Registrován: úte 12. čer 2012 6:56:28

Re: Round Corner

Příspěvek od f.demjan » čtv 19. zář 2013 23:12:09


Uživatelský avatar
Joanna_JL
Příspěvky: 310
Registrován: pon 29. bře 2010 17:22:08
Bydliště: Chrudimská 6, Praha 3 - Vinohrady, 130 00
Kontaktovat uživatele:

Re: Round Corner

Příspěvek od Joanna_JL » pát 04. říj 2013 16:12:14

Pomohlo to? Mám nejnovější verze knihovny i pluginu a přesto mi RC v SU 2013 nefunguje - stále hledá verzi 5 a vyšší... Spíš mi to přijde, jako že 13 bere jako verzi 1 a neumí s ní fungovat :( . Zatím jsem nenašla nikde verzi, která by byla přímo pro SU 13.
JL
ADS Studio
http://www.adsstudio.cz
skype: joannalinhartova
mail: joanna.linhartova@adsstudio.cz

Uživatelský avatar
f.demjan
Příspěvky: 148
Registrován: úte 12. čer 2012 6:56:28

Re: Round Corner

Příspěvek od f.demjan » ned 06. říj 2013 8:21:20

SketchUP 2013
Cez SketchUcation Plugin Store v1.2.0
- autoinstall - Fredo6: LibFredo6 v5.2a
- autoinstall - RoundCorner v2.5
mne to ide: Win 7/32, Ram 3GB notebook HP (šlo to aj na 1GB Ram)

Odpovědět