Prekrivanie

Jednoduché interaktivní návody
Odpovědět
qwitter
Příspěvky: 3
Registrován: ned 17. bře 2013 21:36:03

Prekrivanie

Příspěvek od qwitter » ned 17. bře 2013 21:47:12

Dobrý deň, mam problém keď na stenu pridávam okná alebo dvere, že mi objekty prekrýva a mam tam zdvojene plochy, pri ich vymazaní sa mi vymaze cela zadná stena, dakedy to po riešim keď poobťahujem objekty (okno, dvere a podobne...) ale nie vždy to tak funguje, neviete mi poradiť v čom robím chybu, ďakujem za info.

Lucas
Příspěvky: 4
Registrován: pát 08. bře 2013 21:59:09
Kontaktovat uživatele:

Re: Prekrivanie

Příspěvek od Lucas » úte 19. bře 2013 11:47:20

Možná bude lepší, když někam uploadneš soubor s konkrétním problémem, nebo aspoň obrázek. Obecně to lze těžko říct, možná se jedná o nepřesnost při modelování, nebo to může být organizací tvého modelu do skupin a komponent. Já třeba okna a dveře dělám tak, že si vytvořím zdi a vyřežu do nich jednoduché otvory. Všechny zdi i s otvory uzavřu potom uzavřu do jedné skupiny. Zbytek okna - tedy rám, sklo nebo zdobení ostění kolem okna potom přidávám ve vlastní skupině. Všechny plochy které by se mohli zdvojovat se většinou snažím organizovat tak aby každá měla svou skupinu.

Každopádně možná jsem úplně mimo a problém je úplně jinde zkus sem hodit nějaký printscreen a někdo schopný určitě poradí ;) .
O SketchUpu píši na http://www.cadtutorial.cz.

Odpovědět