Svitici stin

Použití rendereru V-Ray

Svitici stin

Příspěvekod Nirthy v čtv 09. srp 2012 22:00:32

Ahoj, nevite v cem je problem? Viz obrazek. Sviti mne stin u polstaru a vrchni hrana steny. Material u polstare je proste jen barva. U steny to je textura. Za mistnosti je dany svetelnej zdroj. Nemuze to nejak prosvitat?
Přílohy
loznice3.jpg
Nirthy
 
Příspěvky: 27
Registrován: stř 08. pro 2010 23:04:56
Bydliště: Velké Meziříčí

Re: Svitici stin

Příspěvekod Pilott v pon 13. srp 2012 12:55:29

zřejmě máš V-ray1.1 problém je asi v tom že tam není určenej materiál tj. ty ho tam výdíš a v-ray ne musíš danou plochu označit a pak ho aplikovat nebo když to nepomůže vytvořit tento material v V-ray jestli rozumýš co tím myslím.
Pilott
 
Příspěvky: 58
Registrován: úte 29. čer 2010 21:46:10

Re: Svitici stin

Příspěvekod Nirthy v čtv 16. srp 2012 21:56:45

Vim co presne myslis. Ale nepomohlo :(
Mohl bych ti do zprav hodit soubor a ty by si na to juknul?
Nirthy
 
Příspěvky: 27
Registrován: stř 08. pro 2010 23:04:56
Bydliště: Velké Meziříčí

Re: Svitici stin

Příspěvekod Pilott v ned 26. srp 2012 11:33:27

chyba je v nastavení v-raye a v nastavení světla,nastav options do defaultního nastavení a nastavení světla světlo nastav ve fallofftype na smooth cubic a sniž intenitu tak na 15 mělo by to být ok
Pilott
 
Příspěvky: 58
Registrován: úte 29. čer 2010 21:46:10

Re: Svitici stin

Příspěvekod Pilott v pon 27. srp 2012 7:13:20

po popsaných úpravách
Přílohy
testujeme.jpg
po popsaných úpravách
Pilott
 
Příspěvky: 58
Registrován: úte 29. čer 2010 21:46:10

Re: Svitici stin

Příspěvekod Nirthy v úte 28. srp 2012 19:12:12

Super! Diky moc pane :)
Nirthy
 
Příspěvky: 27
Registrován: stř 08. pro 2010 23:04:56
Bydliště: Velké Meziříčí


Zpět na V-Ray

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník

cron