nastavenie výstupu rendrovania

Použití rendereru V-Ray
Odpovědět
mima
Příspěvky: 8
Registrován: ned 21. srp 2011 17:43:04

nastavenie výstupu rendrovania

Příspěvek od mima » pon 03. říj 2011 13:46:25

snažím sa držať na začiatok pôvodných nastavení, ale niečo som postláčala/zrejme pomenila a neviem ako späť. pri rendrovaní sa mi najprv zmenilo pozadie na čierne - obrázok bol v poriadku, potom som už nevidela ani obrázok (celá čierne obrazovka) a nakoniec som si to nejako celé zmenila na čiernobiele. poradíte mi ako a v čom sa to nastavuje?

zigor767
Příspěvky: 23
Registrován: pát 06. kvě 2011 12:46:07

Re: nastavenie výstupu rendrovania

Příspěvek od zigor767 » pon 03. říj 2011 14:24:38

Load Defaults
Přílohy
Load defaults.jpg
Load defaults.jpg (27.3 KiB) Zobrazeno 2212 x

mima
Příspěvky: 8
Registrován: ned 21. srp 2011 17:43:04

Re: nastavenie výstupu rendrovania

Příspěvek od mima » pon 03. říj 2011 15:04:23

díky, ale v enviroment? podľa manuálu som dala bledomodrú farbu GI color a BG color čiernu.

zigor767
Příspěvky: 23
Registrován: pát 06. kvě 2011 12:46:07

Re: nastavenie výstupu rendrovania

Příspěvek od zigor767 » pon 03. říj 2011 15:06:46

Load Defaults vráti všetko do pôvodného nastavenia.

mima
Příspěvky: 8
Registrován: ned 21. srp 2011 17:43:04

Re: nastavenie výstupu rendrovania

Příspěvek od mima » pon 03. říj 2011 15:20:51

ako si nastavím farbu pozadia inú ako čiernu? tiež nechcem čiernobiely výstup.

ch.o.ss.e
Příspěvky: 37
Registrován: úte 10. srp 2010 12:40:29

Re: nastavenie výstupu rendrovania

Příspěvek od ch.o.ss.e » pon 03. říj 2011 18:25:19

asi sis v frame bufferu pomačkala channely - to sou ty barevny kolečka. a přepni se do RGB profilu

Odpovědět