Stránka 1 z 1

import 2D vectorov do Artlantis?

PříspěvekNapsal: úte 08. bře 2011 0:12:34
od viliamK
Zdravim, neviete mi niekto poradit, ci je mozne importovat 2D grafiku (snad vectory ) do Artlantis a ako??
Budem velmi vdacny kazdej odpovedi. Pekny vecer

Re: import 2D vectorov do Artlantis?

PříspěvekNapsal: úte 08. bře 2011 18:00:05
od Joanna_JL
Už jsme si to vyjasnili přímo, ale případně pro ostatní:
Artlantis neumí vizualizovat samostatné čáry, takže jakákoli 2D grafika, pokud tam nejsou plochy, je pro něj neviditelná. Pracuje pouze s plochami...

Re: import 2D vectorov do Artlantis?

PříspěvekNapsal: čtv 31. kvě 2012 11:40:47
od xdarchitekti
Zdravím,
já používám tento "fígl"
1. V AutoCAD převedu čáry, oblouky na "polyline" + vyberu tyto polyčáry a ve vlastnostech nastavím "global width" na nenulovou hodnotu
2. Importuji do modelu SketchUP, vložená grafika polyčar se převede na plochy, kterým dám samostatný materiál
3. Importuji do Artlantis a ten už s těmi plochy umí dál pracovat
Stačí takto?
Petr Doležal