Stránka 1 z 1

Hladiny

PříspěvekNapsal: ned 08. zář 2013 20:23:20
od dluhan
Dobrý den, vzhledem k detailnosti modelu a možnosti prezentovat jen určité části jsem začal pracovat v hladinách. PROBLÉM: hrana (nebo plocha/část) vytvořená v jedné hladině nelze vytvořit v další hladině. Lze nějak zapnout vytváření shodných geometrií v různých rovinách.
díky

Re: Hladiny

PříspěvekNapsal: ned 22. zář 2013 12:12:17
od Joanna_JL
Hladiny ve SketchUpu neoddělují geometrii. Pokud chcete s nimi pracovat, přesunujte do nich už geometrii oddělenou - tj. komponenty nebo skupiny.

Re: Hladiny

PříspěvekNapsal: pát 27. lis 2015 8:12:06
od f.demjan