Ukázky tvorby
Re: Ukázky tvorby
Teda kolegové mrkám na dráty.
Osobně se SU začínám.
Začínám se seznamovat a prohlížím tvorbu všech zde na fóru a nestačím se divit.
Třeba tady hned vedle kolega " Brďa " to žebrování,to je fakt konstruktérská práce.
Nebo " Pilott " , " Fery " fakt dobré práce.
Jak má kolega " Xerxes " ten dům.To se mi líbí moc,musím se to také naučit,abych se zase s projektantem nedohadoval co kde má v plánech udělat a předělat.Je to s ním na dlouhé večery,takhle bych to zhotovil pro jeho přehled a byla by komunikace rychlejší.Musím se do toho opřít a něco stvořit i když to bude náročnější.
Již jsem zde ptal na tvarování radiusu a zatím zkouším model.
Až to bude hotové tak to sem také vložím pro zhodnocení a případné doladění detailu.
Osobně se SU začínám.
Začínám se seznamovat a prohlížím tvorbu všech zde na fóru a nestačím se divit.
Třeba tady hned vedle kolega " Brďa " to žebrování,to je fakt konstruktérská práce.
Nebo " Pilott " , " Fery " fakt dobré práce.
Jak má kolega " Xerxes " ten dům.To se mi líbí moc,musím se to také naučit,abych se zase s projektantem nedohadoval co kde má v plánech udělat a předělat.Je to s ním na dlouhé večery,takhle bych to zhotovil pro jeho přehled a byla by komunikace rychlejší.Musím se do toho opřít a něco stvořit i když to bude náročnější.
Již jsem zde ptal na tvarování radiusu a zatím zkouším model.
Až to bude hotové tak to sem také vložím pro zhodnocení a případné doladění detailu.
Když to nezkusím tak to nezjistím.
Po chvilce hraní a trochu delší době rendrování v Kerkythea.
Tak jsem se pustil do radiusů, zakřivených ploch a jiných vohnoutů, prostě jsem se rozhodl že udělám model Wartburga 353, což bylo moje první auto...
Ještě to má mouchy, nejsou stěrače, volant, přístrojovka a další, ale už se to rýsuje...
Jen mě mrzí, že na 3Dwarehouse je to už velký...

Ještě to má mouchy, nejsou stěrače, volant, přístrojovka a další, ale už se to rýsuje...
Jen mě mrzí, že na 3Dwarehouse je to už velký...

Tak to je krutě pěkné auto.Jak vám asi dlouho trvalo vytvoření vozu???
No... neměřil jsem to, ale je to několik večerů. Když bych to modeloval teď, bylo by to už rychlejší. Naučil jsem se dělat zakřivené plochy a přišel jsem na pár fíglů.... Proto jsem se do toho vlastně pouštěl... Díly které jsem kreslil jako první jsou trochu chaotické...Honza píše:Tak to je krutě pěkné auto.Jak vám asi dlouho trvalo vytvoření vozu???

Dodělal jsem tu přístrojovku a nějaké detaily...

To sklo mě baví... 

Dvě stařičké práce, které mi zůstali po ztrátě dat. Obě modelované ve SketchUpu a renderované v Artlantisu.
Brďa, Kaufi - moc pěkné modely.
O SketchUpu píši na http://www.cadtutorial.cz.

Ta vnitřní část domu je také pěkná. Děláte to pánové jako by to byli fotky.Klobouk dolu před vašima pracema.