Ukázky tvorby
Re: Ukázky tvorby
jo zapoměl jsam dodat že ja samozřejmě použit rendrovací plugin 

- Joanna_JL
- Kontaktovat uživatele:
Jj, tohle jsem myslela - materiály neodpovídají SketchUpu, jinak bez problémů
JL

JL
- Joanna_JL
- Kontaktovat uživatele:
Každý se musel napřed učit, než dělal "veledíla"
. Je to v pohodě, hlavně, když vás ta práce baví, výsledky budou čím dál lepší. I tak je vidět, že jste si s tím pohrál
JL

JL
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky prispeji svoji trochou do mlyna
Nejak sem nestihl nainstalovat render, brzy snad napravim. Takze obrazky jsou takove jake jsou.

Dlouho sem nikdo nic nedal, copak nemodelujete? 

Fery:) tak to je husty:) muzu se zeptat na par veci?:) napriklad v cem je to renderovane? kolik ti/vam zabere pri tvych/vasich zkusenostech takovyto vytvor? nebo nemohl bys/te nasdilet knihovnu materialu? pouzivam podium, byl cenove nejprijatelnejsi,ale otazkou je jestli je to aspon postacujici render?Fery píše:Dlouho sem nikdo nic nedal, copak nemodelujete?
Musim prozradit ze studuju stavarinu,ale vizualizace mame opravdu jen okrajove, zamerujem se na technicke vykresy, ale snazim se ucit ucit ucit, a takovehle ukazky me dohani k tomu abych na sobe vice pracoval, a ferryho veci sou takovym meritkem jak moc ve SU neumim, zatim

Render modelu je v Kerkythea (základní nastavení). Na modelu je použit plugin "curvemaker" z balíku "drawmetalplugins" - Euler spiral. Dále umístění kruhu na spirálu pomocí pluginy "perpendicular circle" a protažení - follow me. Potom nakopírování po kružnici.
Pluginou "sphere" jsem udělal kouli a zploštil ji nástrojem "změnit měřítko - scale".
Celá práce mi trvala asi 5 minut, jen jsem si tak hrál. Render potom trval asi 3 minuty. Materiály jsem v Kerkythei vyměnil.
Není to nic hodno obdivu, to já spíš obdivuju kluky, co umí (nebo se učí) modelovat letadla a lodě.

Kerkythea je zadarmo a má na netu spoustu balíků s materiály. Je to standalone program, to jest samostatný. Pro převod z SU se používá plugina SU2KT. viz http://sketchup.wu.cz/forum/viewforum.php?f=16
A Podium používám taky...

tak sem něco dám
rozhodně to není nic extra, určitě k tomu je dost připomínek. Jediná věc se kterou si ještě neporadím jsou ty přikrývky
Celkový dojem je dosti strohý, ale je to kolejní pokoj a tak to tam opravdu vypadá
tedy bez našich krámů
vy to asi budete brát jako spam, ale ja si tu vyzkoušl zaoblovaní, tvoření trubic a neuplných kružnic o ruzném radiusu
takže samozřejmě pro vás velmi nízká uroveň, pro mě škola.

-
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel obrazky nejdou zvetsit. Nejakej ERRORRemby píše:tak sem něco dámrozhodně to není nic extra, určitě k tomu je dost připomínek. Jediná věc se kterou si ještě neporadím jsou ty přikrývky
Celkový dojem je dosti strohý, ale je to kolejní pokoj a tak to tam opravdu vypadá
tedy bez našich krámů
vy to asi budete brát jako spam, ale ja si tu vyzkoušl zaoblovaní, tvoření trubic a neuplných kružnic o ruzném radiusu
takže samozřejmě pro vás velmi nízká uroveň, pro mě škola.