Ukázky tvorby
Re: Ukázky tvorby
Noo měla jste pravdu. Musí to být ve 3D. Takže jsem tu skleněnou desku musel vytvořit zvlášť a pak jí tam importovat. Tu podlahu stačilo jen "vytáhnout". Dík 

No teda, ale jestli ten render tak jednoduchého modelu měl trvat 5 hodin, tak to bych byl na mrtvici. Podium si s tím poradí za 33 sekund.
Někde je něco shnilého, ale nevím co. V tom Podium to mám taky rychle. Zkoušel jste nastavit v Podium Noisy settings? To taky trvá pekelně dlouho. 

Jo, to vím, proto v Noisy nerenderuju
, ale i to, že jsi musel zvlášť importovat skleněnou desku a ještě ve 3D, jako kdyby nestačila jenom jedna plocha... Na jakémsi zahraničním fóru se rozčiloval jeden chlapec, že po 18 hodinách renderu to utnul na 80%.
To bychom museli mít superpočítače, aby render pro naše skromné potřeby trval přijatelnou dobu. Asi zůstanu u Podia a snad se dám do Kerkythey. Ještěže se tím neživím... 

No musel jsem jí tam importovat, protože mi v tom modelu furt nešla udělat komplet 3D, aby to Indigo vzalo (Podium v poho). Tak nakonec mi to přišlo rychlejší vymodelovat zvlášť a pak to tam vložit.
Kdybych se tím měl čirou náhodou živit ( a nejspíš bych to i bral), tak bych ty kompy měl dva. Jeden na modelování a jeden na rendering.
......Nemůžu nějak usnout, tak přemýšlím, jak bych co vymodeloval. Bohužel vedle spí přítelkyně, tak píšu z netbooku a tak rád bych nějaký nápady hned vyzkoušel. Asi jsem nemocnej.

- Joanna_JL
- Kontaktovat uživatele:
Každý, kdo se intenzivněji pustí do SketchUpu nakonec skončí jako nemocný
. To je v pohodě, hlavně, že se nám to líbí 

Tak jsem zase neměl co na práci.... 
... i ti sněhuláci na všechno kašlou, už se ani neholí...
už se chystám do důchodu...

... i ti sněhuláci na všechno kašlou, už se ani neholí...

už se chystám do důchodu...

:oops:to je jenom malá ochutnávka brzy by měla být rozšířená verze

- Joanna_JL
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je animace ze SketchUpu? Dělám s ním pravda teprve šest let, možná jsem něco přehlédla, ale nějak tomu stále nemůžu uvěřit - tím nemyslím to otáčení, to samozřejmě SketchUp zvládá, ale vzhled materiálů se mi nějak nezdá...