Stránka 1 z 2

Round Corner

PříspěvekNapsal: pon 22. bře 2010 10:30:43
od Fery
Plugina potřebuje ke své práci FredoLib6 verze 3.3 a vyšší. Najdete ji na viewtopic.php?f=17&t=21




Re: Round Corner

PříspěvekNapsal: ned 20. čer 2010 12:02:13
od sisemenco
Ako to nainstalujem?, klasicky ako ostatne pluginy? Program Files - Google - SketchUp 7 - Plugins a tam to vsetko skopirujem?
Pytam sa, lebo ostatne pluginy co som zatial instaloval, boli len jeden subor a jednoducho som to vsetko skopiroval do Plugins adresara, no tam je toho viac po stiahnuti a rozbaleni Roundcorner??
Vdaka

Re: Round Corner

PříspěvekNapsal: ned 20. čer 2010 12:21:08
od Fery
Ano, rozbal to do adresáře "plugins". Pokud není uvedeno jinak, tak se všechny pluginy instalují pouhým nakopírováním. Liší se jen místem, kde se objeví, některé se ukáží po kliknutí pravým tlačítkem v plovoucím menu, některé v menu "nástroje", jiné zase v menu "kreslení" ale většina se ukáže v menu "plugins".

Re: Round Corner

PříspěvekNapsal: ned 20. čer 2010 21:13:38
od sisemenco
Zial nedari sa mi to nainstalovat, vsetko co mi rozbalilo (zlozku- ROUNDCORNER_Dir_21 a samostatny dokument ZLoader__RoundCorner.rb ) som skopiroval do plugins.
Potom som otvoril program a zobrazilo sa mi okienko so spravou:
Error Loading File ZLoader__RoundCorner.rb
No such file to load -- LibFredo6.rb

Neviete mi poradit, co mam urobit inak??

Je mi podozrive, ze ked som stiahol Roundcorner nerozbalilo mi iba jednu zlozku, ale aj ten dokument. Nemalo to rozbalit do jednej zlozky??
Neviem?!

Vdaka za radu

Re: Round Corner

PříspěvekNapsal: pon 21. čer 2010 7:19:05
od Fery
Plugina hledá svoji knihovnu. Na začátku tohoto příspěvku je napsané, že plugina potřebuje ke své práci knihovnu FredoLib6 verze 3.3 a vyšší. Musíš ještě přidat tu knihovnu. Najdeš ji v poslední verzi na viewtopic.php?f=17&t=96. To, co je na obrázcích červeně, nakopíruj do adresáře "plugins". V mém commanderu vidíš vlevo můj adresář "plugins" a vpravo červeně to, co do něj přetahuju. Ten dokument je vlastně ta plugina (skript) a ve složce má soubory, které sama potřebuje. Složka se nerozbaluje. Pozorně si prohlédni fotografie níže, kliknutím na fotku si ji zvětšíš.

ScreenShot001.jpg
knihovna

ScreenShot002.jpg
plugin

Re: Round Corner

PříspěvekNapsal: stř 18. zář 2013 7:13:30
od f.demjan
Vie niekto pomôcť, neviem nahodiť do SketchUp 2013 Roun Corner
Hlaška:Obrázek

Re: Round Corner

PříspěvekNapsal: stř 18. zář 2013 15:02:25
od zigor767
Nie som si istý, či ti to pomôže.
Pre správne fungovanie [Plugin] RoundCorner - v2.5a - 30 Aug 13, musíš mať nainštalovanú poslednú verziu [Plugin Library] LibFredo6 - v5.2a - 30 Aug 13

http://sketchucation.com/forums/viewtop ... 80&t=17947

Re: Round Corner

PříspěvekNapsal: čtv 19. zář 2013 23:12:09
od f.demjan

Re: Round Corner

PříspěvekNapsal: pát 04. říj 2013 16:12:14
od Joanna_JL
Pomohlo to? Mám nejnovější verze knihovny i pluginu a přesto mi RC v SU 2013 nefunguje - stále hledá verzi 5 a vyšší... Spíš mi to přijde, jako že 13 bere jako verzi 1 a neumí s ní fungovat :( . Zatím jsem nenašla nikde verzi, která by byla přímo pro SU 13.

Re: Round Corner

PříspěvekNapsal: ned 06. říj 2013 8:21:20
od f.demjan
SketchUP 2013
Cez SketchUcation Plugin Store v1.2.0
- autoinstall - Fredo6: LibFredo6 v5.2a
- autoinstall - RoundCorner v2.5
mne to ide: Win 7/32, Ram 3GB notebook HP (šlo to aj na 1GB Ram)