Stránka 1 z 1

neaktivní tlačítko "Upload"

PříspěvekNapsal: čtv 17. čer 2010 20:27:01
od Fery
Ve snaze o co nejpřesnější umístění modelu jsem exportoval model do .kmz a kontroloval v Google Earth, jak to bude vypadat. Až jsem byl spokojenej, že jsem to vypiplal k dokonalosti, ( :D ) tak jsem chtěl nahrát model do galerie. No a koukal jsem jako blázen, tlačítko "upload" bylo neaktivní. Po několika konzultacích s odborníky jsem nahrál model přímo ze stránky galerie. Bohužel se tím nahrál jenom soubor .kmz, soubor .skp tak nahrát nejde. Nevím, jestli je to na závadu, ale po týdnu čekání na revizi jsem ztratil trpělivost a začal pátrat, čím je to způsobeno a jak to napravit.
Zdá se, že tím exportem jsem svému modelu přidělil unikátní ID a pokud bych chtěl model nahrát znovu, musel bych to ID odstranit. Na netu jsem našel skript (plugin), kterým se dá ID doplnit do modelu .skp. Zkusil jsem to a opravdu se mi podařilo nahrát i model .skp do galerie.
Tuto pluginu jsem přidal do sekce "Pluginy-doplňky",(viewtopic.php?f=17&t=126) ale stejně mě zajímá, jestli revize proběhne i bez souboru .skp. Takže druhý model, který jsem nahrál taky jenom jako .kmz, nechávám zatím tak jak je a nechám se překvapit.

Re: neaktivní tlačítko "Upload"

PříspěvekNapsal: sob 26. úno 2011 5:36:55
od Fery
Samozřejmě, že stačí nahrát jenom kmz, pokud chcete mít model jenom pro Google Earth.
Jinak obracím vaši pozornost mimo jiné na viewtopic.php?f=17&t=211, kde popisuji problém s neaktivním tlačítkem podrobněji.

Re: neaktivní tlačítko "Upload"

PříspěvekNapsal: pát 27. zář 2013 19:11:50
od alron
alron- Taky mám problém s tím neaktivním tlačítkem.zkoušel jsem všechno,dokonce jsem nainstaloval IE a teď ho nejde odinstalovat, tak jsem ho schoval. Na Google Earth už mám dva modely a to bylo v pohodě. Nevím jak to udělat s tím kmz a s tou adresou. Ten plugin se mi vůbec neukáže ve složce ve sketchapu. Ve složce v C: ho mám. Takže čekám jestli se něco změní.Zkuste radit.